Opholdssteder

Nordvestsjælland har et utal af steder til weekend- og ferieophold. Især kroerne er af god kvalitet her.

Kroer

Bromølle Kro er omgivet af skov og idyllisk beliggende ved Åmose Å med mulighed for vandreture og naturoplevelser.

Hotel Den Gyldne Hane ligger direkte til havnen i byen Odden Havn, og giver mulighed for at opleve havnelivet på nært hold. Kroen har 8 velindrettede værelser med en række essentielle faciliteter for at sikre gæsterne har et fornøjeligt ophold.

I Højby ligger Højby Kro. Denne lille oase byder på ægte krocharme og autentisk atmosfære året rundt. Højby Kro tilbyder kro-ophold såvel som golf-ophold.

Sønderhø kro på Fanø er et andet godt udgangspunkt for oplevelser i Nordvestsjælland. Kroen er fra 1722 og derved en af Danmarks ældste kroer. Sønderhø kro har en enestående udsigt til marks og Vadehav og indenfor er kroen velbevaret det oprindelige interiør.

Endeligt er der Lyngkroen tæt på dejlige Rørvig Havn, samt skov og strand. Rørvig Kro tilbyder ophold i feriehuse med 2 værelser og plads til 4 personer. Kombinationen af feriehuse og området er perfekt til en familieferie. Rørvig Havn byder på lystfiskeri og masser af aktiviteter for børn, og Rørvig selv er en hyggelig handelsby der er vel besøgt om sommeren. Dertil kommer den vidunderlige strandsand beskyttet af en dejlig troldeskov.

Golfophold

På Vilcon golfhotel nær Slagelse bor du i bogstaveligste forstand på golfbanen. Hotel Strandparken ved Holbæk tilbyder også golfophold med spil på Holbæk golfbane. Både hotellet og golfbanen ligger i naturskønne omgivelser med udsigt over fjorden, Hotellet Comwell Sorø ligger også tæt på flere golfbaner og tilbyder dejlige værelser i fine naturlige omgivelser.

Fælles for alle tre hoteller er, at de har aftaler med flere lokale golfbaner, så der er gode muligheder for at prøve flere baner af på samme ophold.En anden mulighed er Hotel Højby Sø som ligger smukt placeret ned til søen og hvor du har mulighed for at spille på dejlige 18. Eller 9. hullers bane hos Odsherreds Golklub. Denne bane ligger i den smukke Geopark Odsherred og selve banerne ligger på hvad der er en smeltevandsslette fra Højbybuen. Ved siden af hotellet ligger den gamle kirke fra 1150 med smukke kalkmalerier.

Hotel Højby Sø har også en aftale med Dragsholm Golfklub, en anden smuk bane, der ligger ved Fårevejle-Kirkeby. Denne lille by har 750 indbyggere med Fårevejle Stationsby som naboby.

Andre hoteller

Rørvig Centret er navnet på et hotel midt i skønne Rørvig og i gåafstand til den hyggelige havn med færgeforbindelse til Hundested. Hotellet har 75 værelser. Rørvig ligger i UNESCO Global Geopark Odsherred, hvor det vrimler med seværdigheder, gode spisesteder, hyggelige gårdbutikker, spændende kunstgallerier og ikke mindst et helt fantastisk landskab formet af istiden.

Hotel de Vest I Nykøbing Sjælland er et hyggeligt lille hotel med egen café, gårdhave og butik beliggende. Hotel du Vest er helt unik med en socialøkonomisk tilgang til at drive både café, hotel og butik.